Aquaphyto op klimaatconferentie in Poznan

9 12 2008

In Poznan is nu een klimaatconferentie van de Verenigde Naties (VN) gaande. De conferentie in Polen wordt op 12 december afgesloten. De conferentie moet een belangrijke tussenstap zijn naar een nieuw mondiaal klimaatakkoord dat eind volgend jaar moet worden gesloten.

Minister Cramer is van 10 tot 12 december op de conferentie in Polen aanwezig. In Poznan wil Nederland het volgende bereiken:

* een raamwerk voor de tekst van een klimaatakkoord in Kopenhagen. In deze stad moet in december volgend jaar een nieuw klimaatakkoord worden afgesloten;
* de aanzet voor werkelijke onderhandelingen;
* tastbare stappen vooruit op enkele thema’s als een gedeelde toekomstvisie, de internationale financiële architectuur, minder uitstoot van broeikasgassen (mitigatie), ontbossing, adaptatie, technologie en de bandbreedte van de reductieverplichting voor industrielanden.

Op uitnodiging van het Ministerie van VROM laat aquaphyto zien hoe de algen groeien in bioreactor. De reactor is laat de dagelijkse groeisnelheid van micro-wieren zien. (bron: flevopost.nl)

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: